Za zásuvkové systémy pro velké proudy se považují zásuvky a přívodky nad 150A. Slouží k napájení velkých technologických celků a generátorů v nejrůznějších prostředích, např. v dolech, kamenolomech, přístavech, v ocelářském průmyslu a ve stavebnictví.

V kterých prŮmyslových odvĚtvÍch naleznou zÁsuvkovÉ systÉmy pro velkÉ proUdy uplatnĚnÍ?

NAPÁJENÍ V PŘÍSTAVECH, DOCÍCH, LODĚNICÍCH A NA LODÍCH

Typické použití: elektrické připojení jachet v kotvištích, přípojky v loděnicích (jeřáby, kompresory, el. měniče) a přístavech (obchodní a vojenské lodě a remorkéry).

Prostředí, které ovlivňuje zásuvkové systémy pro velké proudy:

koroze ovlivněná slanou vodou, vysoká vlhkost prostředí, UV-záření, ev. neodborná manipulace …

Zásuvkové systémy pro velké proudy s krytím ip66/67 určené pro doly, kamenolomy a stavebnictví

Další možnost použití těchto zásuvkových systémů je napájení dopravníkových pásů, generátorů, čerpadel a/nebo připojení k rozvaděčům v místě napájení.

V oboru těžby surovin (kamenolomy, doly, povrchová těžba) a ve stavebnictví (tunely, mosty, dálnice) jsou zásuvkové sytémy často provozovány v těžkých provozech, kde funkci může ovlivnit   prach, kamení, bahno a také zaplavení důlní vodou. Nabízíme proto robustní zásuvkové systémy pro velké proudy k zajištění stabilního napájení pro těžbu, dopravu a zpracování hornin.

ŽelezÁrny a ocelÁrny – zásuvkové systémy PRO APLIKACE V PRAŠNÉM PROSTŘEDÍ :  

V ocelárnách a železárnách je třeba napájet např. pece, elektromagnety jeřábů, atd. . Toto odvětví průmyslu se vyznačuje prašným prostředím a vysokými teplotami.

Letecká doprava

Na letištích je mnoho zařízení, která jsou připojena k síti zásuvkovými systémy pro velké proudy: vstupní tunely pro pasažéry, vozidla pro dopravu zavazadel, pojízdné schody k letadlům, frekvenční měniče, napájencí stanice na startovacích a přistávacích dráhách. Tyto aplikace nejvíce ohrožuje vlhkost a s tím související koroze a v neposlední řadě i možnost mechanického poškození…

Jaké jsou výhody zásuvkových systémů pro velké proudy MARECHAL®?

Zásuvkové systémy pro velké proudy MARECHAL® kombinují následující výhody ve vztahu k již uvedeným způsobům použití:

  • Robustní konstrukce s dlouhou životností
  • Jednoduchá obsluha (připojení/odpojení)
  • Odpojení spotřebiče za provozu do 250A
  • Odolnost proti vlhkosti a s tím související korozi (IP66/IP67)
  • Vysoká bezpečnost obsluhy
  • Velký rozsah pracovních teplot (-40°C +60°C)

EROCOMM SPOL. SR.O.
Dřevčice 141
250 01 Brandýs nad Labem
TEL.: 326 910 950
Mobil: 777 030 860
FAX: 326 914 319
info@erocomm.cz
www.erocomm.cz

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

MARECHAL GmbH
Im Lossenfeld 8
77731 Willstätt-Sand
Telefon: +49 (7852) 9196-0
Telefax: +49 (7852) 9196-19
http://www.marechal.com

Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel